lauantai 22. elokuuta 2015

Vauvaneuleita

Kuten sukkapostauksesssa  mainitsin, on puikkojen heiluttelu alkanut taas kiinnostaa. Ostin Kärkkäiseltä kerän ihanan pehmeää Dropsin Baby merinoa ja tein siitä vauvan villasukat sekä norjalaismyssyn. Sukkien ohje on Kardemumman talon Lise-Lotte.



Myssy puolestaan se tuttu ja turvallinen Sweet baby cap. Pienensin kokoa, jotta saisin sen vastaamaan paremmin pienen vauvan päätä. Näitä vauvaneuleita on ihana kutoa, kun valmista tulee niin nopeasti! Löysin myös ihanan, itselle uuden blogin, jossa on kaikkea ihanaa, jota tekisi mieli heti kokeilla. Blogi on Life with Mari, käykäähän kurkkaamassa.



8 kommenttia:

  1. Oi voi niin hellusia <3 neulokset ja vauva :D Mä oon itse ihan heikkona tommosiin oikein perinteisiin kunnon vauvan myssyihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta ois kiva löytää joku "uus" malli kun oon tehnyt just paria samaa mallia aina mut en löytänyt mitään yhtä kivaa :)

      Poista
  2. Todella suloiset! Ehtisipä itsekkin kutomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kudonta-aika on yleensä autossa tai illalla kymmenestä eteenpäin, mut saa siinäkin aikaiseksi tämmösiä :)

      Poista
  3. Ihanat sukat ja myssy! Päätinpä kokeilla noitten sukkien tekoa, yleensä kun tulee tehty vauvoille vain ns. junasukkia, vaikkei ne ole niin nättejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen niitä tehnyt niin monet, että teki mieli vaihteeksi jo jotain muuta :)

      Poista
  4. Ihanat sukat ja myssy ja niin suloinen vauveli<3

    Kiitos ihanasta blogistasi ja linkityksestä, nyt vasta tänne eksyin ja jään innolla seurailemaan! Ihanaa kuulla myös, että blogini on antanut inspiraatiota käsityörintamalla :)

    Aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todellakin inspiroiva! Nyt on tosiaan ylipolvensukat puikoilla ja tekisi mieli muutakin blogistasi kokeilla. Olit niiden nilkkasukkien kohdalla (jossa oli rusetti) kommentoinut, että ne voi irroittaa pesua varten. Miten olet ne kiinnittänyt?

      Poista