maanantai 11. elokuuta 2014

Pikkuhiljaa

Tuntuu, että meillä nämä lastenhuoneet ovat semmoinen ikuisuusprojekti, enkä oikein saa niitä koskaan niin valmiiksi kuin haluaisin. Mieleiset ne ovat, mutta jotain vielä puuttuu. Uudet verhot haluaisin molemmille, mutta en osaa päättää, että minkälaiset. Pikkuhiljaa laittelen asioita paikoilleen ja hommaan tai teen uutta. Ehkä joku päivä olen sitten tyytyväinen lopputulokseenkin!


Aava tarvisi noita laatikoita muutaman lisää jossain tyttömäisemmässä värissä. Pitänee tehdä siis mutka Jyskiin joku päivä. Veetin huoneesta siirsin tuon pilvitarran Aavalle, koska Veetin sänky osittain peitti tarran. Kivasti rutussa tuolta ylhäältä tuo, kun en saanut sitä siirettyä suoraan.


Kiikkusaari-blogista bongasin idean tehdä Ikean Mammut-tuolille kankaisen päällisen. Reunassa on kuminauhakuja, joka pitää päällisen paikoillaan tuolin päällä. Vaihtopäällisellä saa sitten taas vähän uutta ilmettä ja vaihtelua sisustukseen.




Toinen tuunaus on tehty tuohon pieneen expedit-hyllykköön ja se on tuo hella. Tämä kaluste menee todennäköisesti leikkimökkiin, niin saa sinne myös oman pienen hellan ja samalla vähän säilytystilaa. Ei tarvitse ostaa erillistä hellaa ja tarran pois ottamalla kaluste vapautuu uudestaan tavalliseen käyttöön.




Seinää koristamaan pääsi myös tämä alennusmyynnistä ostettu Marimekon Pompulainen. Kerran sen jo jätin alerekkiin roikkumaan, mutta pakko oli vielä palata ja käydä ostamassa se. Kooksi otin jo huiman 92cm, mutta kun vertasin sitä Tutan 80cm liivimekkoon, oli se oikeastaan samankokoinen. Eli hihoja kääntämällä menee todennäköisesti tämän ja ensi vuodenkin sitten vaikka tunikana.





7 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää huone! Ja hauskat tuunaukset, olen tuon hellaidean nähnyt jossain aiemminkin, ja se menee sinne sarjaan "miksi en itse keksinyt" :-D Se on tosi hauska!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Meillä tosin pojalla on ollut tumma tuo expedit sillon kun ostettiin Brion hella,niin siihen ei ois edes saanut tuommoista. Mutta halvempi melkein ois ollut vaihtaa se valkoiseen mitä ostaa se hella ;)

      Poista
  2. Ihania diy-juttuja, hella on tosi hauska! Itse päällystin myös pari ikean tuolia kankaalla ja laitoin vielä hieman vaahtomuovia pehmikkeeksi. Sai juuri passelit jakkarat parvekkeelle kesäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo onkin kivan pienet jakkarat, jos parvekkeella ei ole kamalasti tilaa :)

      Poista
  3. Täytyy kyllä ehkä itekkin päällystellä Ikean jakkarat, kunhan joskus kunnolla innostun lastenhuoneen sisustamiseen! :) Myös meidän expedit-hyllykkö odottaa ylennystä hellaksi. ;) Toistaiseksi vauvan huoneessa on vielä vierassänky, eikä sinne paljon muuta pinnasängyn ja hyllykön lisäksi mahdu. Ihanalta Aavan huone näyttää!

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi sulla, löysin tämän vasta ja aloin heti seurata :) Sulla on sisustuksessa samat värit ja tyylit mistä itse pidän, lisäksi ompelut yhdistää joten osuu mun kiinnostuksen kohteisiin just nappiin! :) Aloittelen juuri omaa blogia, sielläkin saa vierailla jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista ja kiva kun jäit :) Pitääkin käydä tutustumassa blogiisi!

      Poista