maanantai 31. joulukuuta 2012

Käsityövuosi 2012

Kokosin itselleni pari kollaasia tämän vuoden puolella valmistuneista ompeluksista ja neuleista. Olen olut niin ahkera, että läheskään kaikki työt eivät mahtuneet näihin kuviin, mutta tässä pieniä maistiaisia tämän vuoden käsitöistä. Kohta lähden kakun tekoon ja illalla saadaan ystäviä kylään meille uutta vuotta vastaanottamaan. Suunnitelmissa on kokkailla, saunoa, katsoa ehkä muutama raketti sekä pelailla lautapelejä, kuknhan Veeti menee nukkumaan. Eli rauhallisissa merkeissä vaihtuu vuosi täällä meillä.



Ensi vuosi onkin jännittävä, koska päästään heti tammikuussa (toivottavasti) muuttamaan uuteen kotiin ja blogissa tullaan rakennusprojektin sijasta näkemään enemmän kuvia meidän uudesta kodista. Käsitöitä tulee edelleen näkymään täällä, koska alunperinhän tämä blogi perustettiin siksi, että saisin päiväkirjamaisesti merkittyä ylös valmistuneet työt sekä tietenkin sen vuoksi, että sukulaiset pääsevät seuraamaan meidän perheen elämää kauempanakin asuessaan.

Hienoa huomata, että tänne on taas liittynyt useita uusia, ihania lukijoita ja kohta rikotaankin jo sadan lukijan raja! Hurjaa :) Ehkäpä jotain arvontaa voisi järkkäillä, kun sata lukijaa tulee täyteen. NauravaNappi lähtee nyt uudenvuoden viettoon ja haluankin toivottaa kaikille hyvät uudet vuodet ja tervetuloa uudet lukijat! Palataan astialle ensi vuoden puolella...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti