perjantai 17. elokuuta 2012

Selvästi hyvä päivä

Lomakelit sen kuin jatkuu! Tänäänkin oli heti aamusta jo melko lämmin. Lähdettiinkin piiiitkästä aikaa hakemaan geokätköjä, kun niitä oli ilmestynyt useampia keskustan läheisyyteen. Pitkähihaisenkin sai nakata pois ensimmäisen kätkön jälkeen. Sori suttuiset kuvat, nää on otettu miehen puhelimesta Skydriven kautta, joten ovat vähän rakeisia. Osaako joku kertoa, että onko Samsungin puhelimille jotain tuollaista nettisivustoa, jonne saisi kaikki puhelimella otetut kuvat suoraan talteen? Tuo Skydrive ei toimi kuin Nokialla :(

"Sillan peikko"-kätkö oli yksi löydetyistä. Ostin tuon ihanan kuvassa päälläni olevan Adidaksen hupparin eilen Kärkkäiseltä. Multa on puuttunut semmoinen kiva huppari, jonka voi vetäistä niskaan vähän viileämmillä kesäilmoilla ja tuo osui sitten heti silmään herkullisen värinsä vuoksi. Kangas on Climacoolia, joten tuolla voi kyllä ihan urheillakin kun hengittää.


Veeti ihmettelee tuohipäällysteistä kätköpurkkia.


Uudenlaiset ripset on ollut jo kolme viikkoa ja vähän päälle silmissä ja ovat vieläkin hyvät. Paremmin kestivät kuin ne, mitkä mulla on ollut aikaisemmin, sillä tässä vaiheessa piti jo kovasti käyttää ripsaria, kun oli niin vähän ripsiä jäljellä. Näiden kanssa mulla oli ekaa kertaa koko aikana tänään ripsaria :) Ja mitenköhän tämä ripsijuttu liittyy geokätköilyyn? No katoin näitä kuvia ja ihailin itse noita ripsiä tässä kuvassa. Harvemmin itse näkee tässä kulmassa, että miltä ne näyttää :) Tässäkään kuvassa siis ei ole vielä ripsaria ja silti erottuvat noinkin hyvin.



Pienin nanokätkö on noin "valtavan" kokoinen...


Iltapäivällä käytiin ostamassa mulle huomisiin häihin sukkikset ja pyörähdettiin samalla keskustassa puistoilemassa. Tosi pikaiseksi pyörähdykseksi se jäikin, sillä taivas alkoi rytistä ja vettä sataa, joten pikapikaa pyörällä kotiin sateelta suojaan! Päivällä ehdin myös leipoa kolme juustokakkua niihin huomisiin kavereiden häihin. Tein kakut häälahjaksi meiltä :)



Ostin tällä viikolla myös uusia puhdistusaineita meille, kun yleispuhdistusaine loppui. Ajattelin kokeilla tämmöistä ekologisempaa sarjaa, joissa ei ole käytetty myrkkyä ja pullotkin ovat 100%:sesti kierrätysmuovista valmistettuja. Aikaisemmin meillä on ollut tämän saman Method-sarjan käsisaippuoita vessoissa, koska niissä on ollut kaikista kivoimmat pumppupullot!

Ostin yleispyhdistusaineen, vessanpesuaineen sekä lattianpesuaineen. Tuoksut ovat pink grapefruit, minttu-eukalyptus sekä sitruuna inkivääri :) Vessanpesuaine oli siis tuo minttu-eukalyptus ja voin sanoa, että oli melko raikas tuoksi! Vähän kuin olisi pessyt vessan hammastahnalla... Muita en olekaan vielä kokeillut.

Hintaero normaaleihin myrkyllisiin pesuaineisiin ei ole niin huima, etteikö näitä raskisi ostaa. Ja eihän niitä kuitenkaan jatkuvasti tarvitse uusia. Yksi purkki maksoi noin 5-7e.



Sain illalla myös viimein prässättyä jo alkukesästä valmistuneen pitsihuivin. Ohje on ihanan yksinkertainen Feather and fun . Mallikerran oppi helposti ulkoa ja oli nopea kutoa. Suosittelen tätä semmoisillekin, jotka vasta aloittelevat kutomista, mutta haluavat näyttävää kuviota! Lankana Novitan valkoinen Rose mohair. Taidan laittaa tämän huomenna kirkkoon peittämään olkapäitä :)







1 kommentti:

  1. Samsungissahan on androidi? Muistaakseni googlen picasa -kuvapalveluun saa aika suoraan kuvat android-puhelimesta.

    VastaaPoista