sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Lankavarastojen tuhoamista, edelleen....

Meidän olkkarin Ikean Malm-lipasto on pyhitetty mun käsitöille. Tai siis toinen noista lipastoista ja sitten se pieni yöpöytämalli. Nyt alkaa laatikot jo niin pursuileen lankoja, että pitää yrittää aika ajoin päästä niistä eroon, ennen kuin ostelee kamalasti uusia. Itselle ei ole tarveta tehdä juuri mitään, mutta pakkohan noita lankoja on johonkin käyttää :) Ostin vielä tänään kauppareissulla uuden Novitan lehden ja siinäkin oli vaikka kuinka monta kivaa ohjetta...



Samanlainen tupsupipo kuin se itselle tekemä valkoinen. Värinä tuommoinen vähän lappapuuron ja fuksian sekoitus. Ei mitään tietoa mitä tämä lanka on,  mutta ihanan pehmeää se on ihoa vasten. Tein tästä vähän pienemmän, menee varmaan vähän vanhemmalle lapselle ja aikuiselle.



Raitaiset sukat on Novitan seiskaveikkaa, väreinä vaaleanpunainen, kanerva ja harmaa. Näistä tuli kivan väriset, itse tykkään. Koko on 26 ja jalkapohjan pituus on n. 17cm.



Dropsin Fabelista ja toisesta samanvahvuisesta langasta tein tämän vauvanlakin sillä Novitan perusohjeella, jolla olen tehnyt jo melko monta lakkia. Tämä oli koko 60 eli menee varmaan vastasyntyneelle.

Olisiko kellään tarvetta tämmöisille, ovat meillä nyt ylimääräisenä. Mikäli joku näistä kiinnostaa, laita vaikka spostia osoitteeseen nauravanappi@gmail.com niin sovitaan hinnasta :) Puikoilla on tällä hetkellä miesten sinisävyiset raitasukat kokoa n. 42, nekin joutaa uuteen kotiin jos jollain on tarvetta.

Ja arvontahan päättyy tänä yönä puoliltaöin. Eli vielä on jokunen tunti aikaa osallistua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti